Werken bij IJsselfoort

Het IJsselfoort team bestaat uit professionals in werkvoorbereiding en productie.
Wij zijn altijd op zoek naar versterking van ons team. Dus heb jij gevoel voor machinale houtbewerking of heb je een andere technische achtergrond?
Neem contact met ons op via ijsselfoort@ijsselfoort.nl

***Vacature Operationeel (unit) manager IJsselfoort B.V.***
IJsselfoort is op zoek naar een nieuwe Unitmanager. Dit is een professional met technische en commerciƫle skills en ervaring in het leiden van een team. Bij voorkeur ben je werkzaam (geweest) in de houtbranche/ interieurbouw.

Als Unitmanager ben je verantwoordelijk voor de P&L van de organisatie en leg je verantwoording af aan de directie van Legit Forum Groep. Je weet de mensen en processen binnen IJsselfoort verder te ontwikkelen.

Je doet dit niet alleen, want je werkt samen met een getalenteerd en ervaren team. Ook werk je intensief samen met de staf van de Legit Forum Groep. Het doel is om IJsselfoort B.V. de komende jaren verder te brengen.

“Het belangrijkste is dat de nieuwe Unitmanager past in een werkomgeving waarin de mens centraal staat”

Het arbeidsvoorwaardenpakket is zeer competitief. Ook word je ook voorzien van een telefoon, laptop en mobiliteits-budget. Het belangrijkste is dat we samen voor een duurzame arbeidsrelatie gaan. Ontwikkeling van jou als persoon en als professional (en daarmee de organisatie) staat centraal.

We kunnen niet wachten om met de nieuwe Unitmanager een verschil te maken. Ben je geĆÆnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar hr@legitforum.nl.

Afdeling HR, Legit Forum Groep. Neem contact op via hr@legitforum.nl

Video’s van onze productielocatie

***Studenten***
Studenten van het HBO (Logistiek) of MBO (machinale houtbewerking) kunnen voor een passende opdracht of stage bij ons terecht.

IJsselfoort helpt mee in de opleiding van nieuw talent en is een SBB erkent leerbedrijf. Stuur een open sollicitatie naar ijsselfoort@ijsselfoort.nl

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close