(Junior) Productiemedewerker


Ben jij bezig met een opleiding in houtbewerking, interieurbouw of de technische sector of heb je deze net afgerond en ben je op zoek naar een leuke werkplek? Dan is deze functie iets voor jou!

Functieomschrijving
Als productiemedewerker bij IJsselfoort ben je allround inzetbaar in onze productiehal, waar iedere dag houten platen worden bewerkt. Je voert verschillende werkzaamheden uit, zoals het zagen, frezen, (kant)verlijmen en persen van plaatmateriaal. Je wordt hierin ondersteund door ons geavanceerde machinepark, bestaande uit onder andere een kantverlijmer en CNC-machine.

Profiel
Je bent een startende productiemedewerker die graag allround werkt in een diverse productieomgeving. Je bent flexibel in je werktijden en kan makkelijk schakelen tussen verschillende machines en werkzaamheden. Daarnaast vind je het leuk om zowel met je handen als met machines te werken. Je hebt oog voor kwaliteit en kan eventuele afwijkingen opsporen.

Je volgt een opleiding in houtbewerking, interieurbouw of technische sector of hebt deze recentelijk afgerond;
Je hebt interesse in houtbewerking en/of interieurbouw;
Je bent flexibel inzetbaar.
Aanbod
Je komt te werken in een vakkundig en toegewijd productieteam van 12 collega’s. Je wordt allround ingewerkt en opgeleid door je collega’s en krijgt de ruimte om aan te geven waar je interesses liggen. Daarnaast geven we jou de ruimte om input te geven en na te denken over verbeteringen en oplossingen.

Een marktconform salaris, passend bij je kennis en ervaring;
Een fulltime dienstverband van 38,75 uur;
Uitsluitend dagdiensten (geen nacht- en weekenddiensten);
Een schone werkomgeving en persoonlijke beschermingsmiddelen;
24 verlofdagen en 12 ADV-dagen;
Deelname aan pensioen Meubelindustrie.
Sollicitatie
Herken jij jezelf in bovengenoemde profiel en wil jij ons team versterken als allround productiemedewerker? Stuur dan je cv en motivatie naar mpoel@ijsselfoort.nl en wie weet tot snel!
T.   +31 (0)348 – 754111
Mesonweg 9 3542 AL Utrecht
Ontwerp en realisatie 038Design © 2024